Gastenboek
Datum: Mon 07/8/19 8:49PM
Van: Hans
Plaats: Holsloot

Bericht: Het inrichten van een weerstation (als losse instrumenten) vereiste maatwerk op mijn afgelegen locatie. Wat is het dan fijn als je ergens op de koffie kan komen en in alle rust een oriƫntatiegesprek over de techniek kan voeren. Er werd actief meegedacht in oplossingen zoals een yagi-antenne in plaats van een repeater om de grote zendafstand te overbruggen. Ook werd de Meteobridge als service voorzien van enkele handige preconfiguraties.
Inmiddels zit hier dankzij de expertise van Weerhuisje een tevreden klant met een correct werkend weerstation. Wat mij betreft is Weerhuisje een aanrader.

Datum: Sat 06/29/19 5:42AM
Van: Kees
Plaats: Deventer

Bericht: Bij deze wil ik Weerhuisje bedanken bij een klein probleem met de Meteobridge WUS02. Voor Albert stelde dat niets voor en was ik snel online met mijn Davis Vantage Vue.


Groetjes Weerstation Deventer.

Datum: Wed 06/19/19 12:02AM
Van: John van Os
Plaats: Boven-Leeuwen

Bericht: Een Meteobridge gekocht met installatie wat volgens wens is afgeleverd. Een fijn bedrijf.

Datum: Tue 05/28/19 6:51PM
Van: M.Rozema
Plaats: Akkrum

Bericht: Vragen via Email werden de zelfde dag nog uitgebreid beantwoord.Ook de bestelling daarna werd vlot afgehandeld. Met een traceercode.was de bestelling prima te volgen.Betere weersite zal heel moeilijk te vinden zijn.

Datum: Thu 04/25/19 4:00PM
Van: Jan Overeijnder
Plaats: Amsterdam

Bericht: Goede site,goed over zichtelijk,vragen snel beantwoord en duidelijk.Snelle levering,ga zo door

Datum: Thu 03/28/19 10:06AM
Van: Jouke en Akke Hoekstra
Plaats: Balk

Bericht: Geweldige service,goede uitleg over de vantage pro en voor zo ver mogelijk was gebruiksklaar gemaakt. Later een datalogger besteld daar hadden wij problemen bij het instaleren op computer maar via de telefoon het probleem opgelost.

Datum: Tue 03/26/19 9:40PM
Van: Marc
Plaats: Beuningen

Bericht: Ik heb een TFA Nexus weerstation en WUS02 uploadserver voor mijneigenweer.nl aanschaft. Ik was al een tijd op zoek om gegevens te bundelen in grafieken en statistieken te zetten, maar miste de benodigde kennis en apparatuur. Na lang speuren kwam ik bij Weerhuisje uit en de keus was toen snel gemaakt door de overvloed aan goede informatie op de website. De zending was snel in huis en installatie ging vrij vlot. Een belletje naar Albert was voldoende om het laatste knelpuntje op te lossen. Top service en vakmanschap!

Datum: Fri 02/15/19 1:58PM
Van: Peter Jongenelis
Plaats: Zwolle

Bericht: Via deze weg wil ik Weerhuisje.nl met name Albert bedanken voor de voortreffelijke service.
Mijn Meteostick is na 2,6 jaar stuk gegaan, waardoor weet ik niet maar hij deed niets meer.
Na testen van alle mogelijkheden met behulp van Albert is het niet gelukt om hem weer aan de praat te krijgen.
Na overleg met Albert de Meteostick op gestuurd naar hem zodat hij ook nog zal kijken naar de werking.
Maar helaas dat had ook geen resultaat. Het was buiten de garantie termijn.
Albert heeft toen gebeld met de leverancier en deze heeft bij mij coulance toegepast.
Ik heb vandaag de nieuwe Meteostick ontvangen en Zwolle Zuid zal spoedig weer in de lucht zijn.
Dit alles door de hulp van Albert BEDANKT ALBERT.

Datum: Wed 02/13/19 7:31PM
Van: Kees Boots
Plaats: Ursem

Bericht: Om te beginnen is het een hele aardige man de heer Gritter behulpzaam met vakkennis en geduld.
Ik had een Davis Vantage Pro gekocht in 1992 en kreeg door dat de temperatuur niet meer deugde en kalibreren lukte ook niet meer dat word een nieuw dacht ik.
Had de site van het Weerhuisje ontdekt en belde er naar toe kreeg de heer Gritter aan de telefoon en legde het probleem voor en kreeg te horen dat waarschijnlijk de temp/hygro sensor stuk was en hij hielp me gelijk om de juiste te bestellen en gaf me ook raad hoe te monteren..
Kreeg hem de volgende dag al binnen en heb hem gemonteerd weer met telefonische hulp van de heer Gritter het is echt een aardige man met vakkennis.
Mijn weerstation doet het weer perfeckt en ik prijs me gelukkig dat ik Weerhuisje.nl ontdekt heb want ik had anders misschien 660 euro uitgegeven aan een nieuwe en nu was ik 74.90 euro kwijt inclusief verzending.

Datum: Wed 02/13/19 11:42AM
Van: Willy Spronk
Plaats: Varsseveld

Bericht: Gisteren m'n weerstation getest omdat er al enkele weken problemen waren met de meting van regen. Gevonden dat de reed switch defect was.
Tijdens een telefoontje naar het weerhuisje werd ik vriendelijk geholpen en geassisteerd om de reed switch op de site te vinden.
Besteld en de volgende morgen netjes verpakt in de brievenbus.
Nu werkt alles weer....
Een 100% tevreden klant.