Rainwise RW-CC3000-LR Long Range datalogger

Rainwise RW-CC3000-LR Long Range datalogger met logcapaciteit tot meer dan één jaar! Nieuw ontwerp

Rainwise RW-CC3000-LR Long Range datalogger
579.00 *Price shown incl. NL VAT | Checkout adjusts to Country choosen VAT.
Manufacturer Rainwise
Article codeRW-CC3000-LR

Delivery in 2-4 weeks

 • Snelle USB 2.0-interface (RS-232 versie beschikbaar).
 • 2 MB flash-geheugen.
 • NiMH-batterij back-up.
 • Binnentemperatuur.
 • Geavanceerde hi-speed processor.
 • Geïntegreerde radio-ontvanger.
 • Software-updates via uw computer.
 • Ondersteunt nu zowel Engelse als metrische eenheden.
 • Nieuw protocol
 • zomer/wintertijd
 • Uitbreidingspoort
 • Gratis software.

Gratis Software:
Elke CC-3000 wordt geleverd met een gratis versie van Weatherview32 V8 Home Edition. Upgrades zijn beschikbaar.

Geïntegreerde ontvanger:
In tegenstelling tot de vorige interface, is de LR radio-ontvanger in het apparaat geplaatst. Dit betekent minder kabels en een schoner bureau. Enkel een power-kabel en USB-kabel zijn nodig. De nieuwe schakelende voeding is kleiner en efficiënter.

Snelle USB of RS-232:
De CC-3000 wordt normaal gesproken geleverd met een USB-interface. Een RS-232 versie is beschikbaar voor toepassingen die seriële aansluitingen zoals mobiele en satelliet-modems vereisen. De baudrate is gestegen van 9.600 tot 115.200. Zelfs met extra geheugen zijn de downloadtijden drastisch verminderd. USB-stuurprogramma's  voor Windows, Mac en Linux worden meegelverd. Opmerking: Alleen Windows-gebaseerde software is momenteel beschikbaar is.

Flash-geheugen:
Geheugen is verhoogd van 32K tot 2 MB. De 32K is RAM-geheugen wat betekende dat als je geen stroom hebt de gegevens verloren gaan. Dit is niet het geval met flash, uw data is niet-vluchtig en zal niet verloren gaan wanneer de stroom uitvalt. De gegevens in het geheugen worden gecomprimeerd opgeslagen, zodat de 2MB garant staat voor lange intervallen tussen de noodzakelijke downloads. Met 49.834 records capaciteit van de CC-3000 zal de log meer dan 11 maanden gegevens met een 10 minuten logging interval kunnen opslaan. De capaciteit is afhankelijk van de geselecteerde sensoren. Een basis record is 42 bytes lang.

NiMH-batterij back-up:
De CC-3000 maakt nu gebruik van NiMH-batterij back-up. Deze batterijen zijn veel gemakkelijker te krijgen dan NiCad en hebben aanzienlijk meer capaciteit. Volledig opgeladen accu's zorgen voor meer dan 24 uur stroomvoorziening. De nieuwe behuizing is voorzien van een batterij compartiment, waardoor de installatie van de vier batterijen heel eenvoudig is.

Binnen Temperatuur:
Een thermistor gebaseerde temperatuursensor is ingebouwd in de interface. Dit zorgt voor binnentemperatuurmeting welke zeer nuttig kan zijn voor bevriezingsalarm.

High Speed Processor:
De prestaties van de CPU is toegenomen, terwijl ook het energieverbruik is verminderd. De toegenomen prestaties zorgen voor een snellere communicatie en meer functies.

Software-updates:
De nieuwe CPU kan worden geprogrammeerd via de USB of RS-232 interface. Dit betekent dat de updates  snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd door de gebruiker. Dit maakt het ook mogelijk om meerdere software programma's van dezelfde hardware gebruik te laten maken. Rainwise kan nu ook software op maat ontwerpen voor specifieke taken.

Engels en Metrische eenheden:
De originele interface is alleen beschikbaar in het Engels eenheden. Metrische eenheden werden berekend door de gegevens te converteren m.b.v een pc-applicatie. De CC-3000 is door de gebruiker in te stellen op de gewenste eenheden.

Nieuw Command Protocol:
Het nieuwe commando-protocol is ontworpen om meer flexibiliteit te bieden, gebruiksvriendelijker en makkelijker voor software-ontwikkelaars te zijn. Het volledige protocol en commandolijst zijn beschikbaar in de CC-3000 handleiding.

Zomertijd:
Zomertijd wordt nu ondersteund. De data, tijden en shift zijn instelbaar. Hierdoor is de CC-3000 te gebruiken in elk land over de hele wereld.

Uitbreidingspoort:
Ter voorbereiding op toekomstige functionaliteit van de CC-3000 is deze uitgerust met een uitbreidingspoort. Hiermee kunnen toekomstige van digitale en analoge sensoren ondersteund worden.

Specifications

Merken Rainwise

All Tags