Rainwise MKIII CC datalogger/computer inferface

RF ontvanger voor Rainwise MKIII - niet meer leverbaar - Vervanger is RW-CC3000

Rainwise MKIII CC datalogger/computer inferface
Niet leverbaar -Discontinued - Fuori produzione *Price shown incl. NL VAT | Checkout adjusts to Country choosen VAT.
Manufacturer Rainwise
Article codeRW-MKIIICC
Artikel is niet meer leverbaar.

No longer available

MKIIICC Computer interface/datalogger

De MKIIICC computer interface registreert de van de sensorunit ontvangen weergegevens en slaat deze in het interne geheugen op. De MKIIICC heeft 32K geheugen. Hiermee kan drie maanden data opgeslagen worden. Het draadloze computerinterface kan aangesloten worden op een dial-up modem waarmee de gegevens getransporteerd kunnen worden. Zowel huidige als historische informatie is beschikbaar.

  • Werkt onafhankelijk, met eigen RF-ontvanger.
  • Batterij back-up met 3 maanden geheugen.
  • Maakt rechtstreeks verbinding met een modem voor externe toepassingen. Geen PC nodig.
  • Geleverd met gratis Windows-software.

Aansluiten op een computer
Een aantal 3rd party software programma's ondersteunen de MKIIICC. De MKIIICC wordt geleverd met WeatherView32 en Virtual Weather Station. Met deze krachtige Windows-gebaseerde programma's kunt u huidige en historische gegevens bekijken. De meegeleverde versies zijn basisversies. De MKIIICC heeft een RS-232 seriële interface. Een USB naar Serieel converter is beschikbaar.

Software
Weatherview32 en Virtual Weather Station worden meegeleverd bij aankoop van de MKIIICC computerinterface. Deze software pakketten uploaden de gelogde gegevens van het computerinterface in een weerdatabase op de harde schijf van de PC. Een verscheidenheid van tabellen en grafieken voor het bekijken van de weerdatabase is beschikbaar. De programma's hebben een kalenderdisplay die de temperatuur, regenval, windsnelheid en luchtdruk min/max waardes voor elke maand weergeeft.

Upgrades voor zowel WeatherView32 en Virtual Weather Station zijn direct beschikbaar via Weather Information Systems en Ambient Weer. Upgrade versies bieden een verscheidenheid aan geavanceerde functies.

Specifications

Merken Rainwise