WIND - Davis 271 Turbometer handwindmeter

Handwindmeter. m/s en beaufort. Geen batterijen nodig

1234567890
WIND - Davis 271 Turbometer handwindmeter
Niet leverbaar -Discontinued - Fuori produzione *Price shown incl. NL VAT | Checkout adjusts to Country choosen VAT.
Manufacturer Davis
Article codeDA271

No longer available

Beschrijving
  • De Turbo Meter biedt zeer grote nauwkeurigheid, gevoeligheid en pocket-sized gemak. Het is gebaseerd op het principe van een vrij draaiende turbine welke draait met een snelheid recht evenredig met de windsnelheid.
  • Dit waarborgt maximale gevoeligheid en nauwkeurigheid. De propellor is  opgehangen in saffier juweel lagers, en de rotatie wordt waargenomen door een infrarode lichtstraal die geen wrijving geeft.
  • Het resulterende signaal wordt elektronisch verwerkt door een LSI (Large Scale Integrated) circuit voor een verbeterde betrouwbaarheid en kleinere afmetingen. Een speciale drie-cijferige display wordt gebruikt voor extra resolutie en biedt een uitstekend weergave contrast bij fel zonlicht.

Technische details
  • Een handige schakelaar kiest tussen vier verschillende schalen; knopen, meter per minuut, meters per seconde, en mijl per uur
  • Compact formaat (2,6 x 4,7 ", 7 x 12 cm) en licht (3oz., 85g)
  • Meetbereik windsnelheid van 0 -. 99.9 mph


De Turbo Meter biedt zeer grote nauwkeurigheid, gevoeligheid en pocket-sized gemak. Het is gebaseerd op het principe van een vrij draaiende turbine welke draait met een snelheid recht evenredig met de windsnelheid.
Dit waarborgt maximale gevoeligheid en nauwkeurigheid. De propellor is  opgehangen in saffier juweel lagers, en de rotatie wordt waargenomen door een infrarode lichtstraal die geen wrijving geeft.

Het resulterende signaal wordt elektronisch verwerkt door een LSI (Large Scale Integrated) circuit voor een verbeterde betrouwbaarheid en kleinere afmetingen. Een speciale drie-cijferige display wordt gebruikt voor extra resolutie en biedt een uitstekend weergave contrast bij fel zonlicht.

Een handige schakelaar kiest tussen vier verschillende schalen; knopen, meter per minuut, meters per seconde, en mijl per uur - voor ongeëvenaarde veelzijdigheid.
Compact formaat (2,6 x 4,7 ", 7 x 12 cm) en licht (3oz., 85g) Meetbereik windsnelheid van 0 -. 99.9 mph

Specifications

Extended weather functions Wind
Merken Davis

All Tags