Davis 6620S Vantage connect. Met mobiele netwerk connectie

Vantage connect. mobiele netwerk. Via Internet overal ter wereld beschikbaar.

Davis 6620S Vantage connect. Met mobiele netwerk connectie
€ 749.00 650.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Davis
ArtikelcodeDA-6620S-OV

Bel voor beschikbaarheid: 0593 850522Zo werkt het:


Algemene beschrijving
Bekijk de gegevens van uw Vantage Pro2 of Vantage Vue Integrated Sensor Suite via een mobiele verbinding op een smartphone of computer over de hele wereld!
Vantage Connect verzendt alle informatie die een Vantage Pro2, Vantage Vue of weer Envoy registreert. Ook kunt u via e-mail of sms alarmen ontvangen wanneer vooraf ingestelde weersomstandigheden zich voordoen.
Alarmen kunnen o.a. ingesteld worden voor harde wind, vorst, overstroming, of een andere omstandigheid. Alarmeringen zijn onbeperkt toepasbaar. Het alarm werkt in real-time, het verzendt een onmiddellijk alarm, ongeacht de update-interval in uw abonnement. Gebruik uw computer of smartphone om de gegevens online te bekijken op uw eigen beveiligde pagina op www.weatherlink.com

Download later de gegevens naar uw PC voor analyse, archivering en rapportage in WeatherLink (CD ook meegeleverd). Met Vantage Connect kunt u de gegevens van ieder station versturen binnen het mobiele bereik van het netwerk. Vereist aanschaf van een abonnement.

Geleverd inclusief:
  • Vantage Connect hardware: zonne-energie met batterij back-up.
  • WeatherLink software
  • Uw eigen WeatherLink Network-account
  • Hardware voor montage aan een verticale paal

Service Plan
U hebt voor dit product een service plan nodig. Het serviceplan voorziet in de kosten van het gebruik van het mobiele netwerk en het account op de Davis Weatherlink website. U krijgt de beschikking over een eigen pagina met weergegevens. Op deze weerdata pagina kunt u ook alarmen instellen voor de weervariabelen.  

Het serviceplan wordt geleverd in drie varianten: elke 5, 15 of 60 minuten verzenden van data naar de webpagina. Met een interval van 5 min kan 1 maand weerdata op de webpagina opgeslagen worden. Deze dient dus binnen die periode via Internet naar de eigen PC gedownload te worden opdat geen informatie verloren gaat. Voor de 15 en 60 minuten serviceplans is dat respectievelijk 3 en 12 maanden.

Compatibiliteit en systeemvereisten:
  • Vereist ten minste een Vantage Pro2 of Vantage Vue Integrated Sensor Suite (ISS), of een Vantage Pro2 of Vantage Vue station. Een console of Envoy is niet vereist.
  • Radio compatibel met Vantage Pro2, Vantage Vue en aanverwante zenders en repeaters.
  • Een computer met Windows XP of hoger. Niet compatibel met Mac.

Specificaties

Merken Davis

Alle tags