Davis 6626 Vantage Connect Retrofit kit. Mobiele weerdata

Via Internet weerdata overal beschikbaar.

Davis 6626 Vantage Connect Retrofit kit. Mobiele weerdata
Niet meer leverbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Davis
ArtikelcodeDA-6626EU

Niet meer leverbaar

Beknopte beschrijving
Maak uw bestaande Vantage console of weather envoy mobiel bereikbaar met een Vantage Connect cellulair modem. Sluit uw WeatherLink datalogger eenvoudig aan op de Vantage connect retrofit kit.

Bekijk informatie die door uw Vantage Pro, Vantage Pro2, Vantage Vue of Weather Envoy wordt geregistreerd via een mobiele verbinding op een smartphone of computer over de hele wereld.
Vantage Connect Retro Fit verzendt alle informatie die een Vantage Pro2, Vantage Vue of weer Envoy registreert. Ook kunt u via e-mail of sms alarmen ontvangen wanneer vooraf ingestelde weersomstandigheden zich voordoen.
Alarmen kunnen o.a. ingesteld worden voor harde wind, vorst, overstroming, of een andere omstandigheid. Alarmeringen zijn onbeperkt toepasbaar. Het alarm werkt in real-time, het verzendt een onmiddellijk alarm, ongeacht de update-interval in uw abonnement. Gebruik uw computer of smartphone om de gegevens online te bekijken op uw eigen beveiligde pagina op www.weatherlink.com

Gebruik uw computer of smartphone om de gegevens online te bekijken waar het wordt automatisch verzonden naar uw beveiligde pagina op www.weatherlink.com. Download dan de gegevens naar uw PC voor analyse, archivering en rapportage in WeatherLink. Vereist aanschaf van een abonnement.

Geleverd inclusief:
  • Vantage Connect Retrofit Kit hardware.
  • Uw eigen WeatherLink Network-account
  • Service Plan & Activatie informatie

Systeembenodigdheden (niet meegeleverd):
  • Vantage Vue, Vantage Pro met console of Weather Envoy.
  • WeatherLink voor Windows serieel (6510SER). Heeft u USB, vraag naar beschikbare opties.
  • PC met windows XP of hoger.
  • Netspanning of Accu/solar set.

Service Plan
U hebt voor dit product een service plan nodig. Het serviceplan voorziet in de kosten van het gebruik van het mobiele netwerk en het account op de Davis Weatherlink website. U krijgt de beschikking over een eigen pagina met weergegevens. Op deze weerdata pagina kunt u ook alarmen instellen voor de weervariabelen.  

Het serviceplan wordt geleverd in drie varianten: elke 5, 15 of 60 minuten verzenden van data naar de webpagina. Met een interval van 5 min kan 1 maand weerdata op de webpagina opgeslagen worden. Deze dient dus binnen die periode via Internet naar de eigen PC gedownload te worden opdat geen informatie verloren gaat. Voor de 15 en 60 minuten serviceplans is dat respectievelijk 3 en 12 maanden.

WeatherLink voor Mac-software biedt geen ondersteuning voor dit product. WeatherLink voor Mac-gebruikers hebben geen directe toegang tot hun gegevens via de computer en kunnen de gearchiveerde gegevens niet downloaden naar de computer.

Afmetingen:
Lengte: 2,75 "(7 cm), breedte: 5.625" (14,3 cm), Hoogte (met antenne): 10.125 "(25,7 cm)

Specificaties

Merken Davis