Onweerdetectoren

Bliksemdetectie
Bliksemdetectoren worden gebruikt om naderend onweer te detecteren. Blikseminslag veroorzaakt door onweersbuien kunnen gevaarlijk zijn voor mens en dier. Een blikseminslag op slechts korte afstand kan dodelijk zijn. Neem een bliksemdetector mee tijdens wandelingen in de natuur, recreëren en watersporten als varen, zeilen, surfen. Ook bij buitenevenementen kan een bliksemdetector een waardevole aanvulling zijn.

Bliksemdetectoren registreren de elektrische ontlading van een blikseminslag. De belangrijkste ontladingen zijn de wolk-grond inslagen. Deze inslagen worden gemeten door de bliksemdetector. Sommige detectoren kunnen ook wolk-wolk inslagen registreren. De onweerdetector detecteert de afstand tot het onweer en kan zo bepalen of het onweer nadert danwel zich van de locatie verwijdert. Weerhuisje levert bliksemdetectoren van verschillende leveranciers.  Over Skyscan
SkyScan is het meest herkenbare merk van draagbare bliksemdetectoren dat vandaag beschikbaar is. Het wordt momenteel wereldwijd gebruikt door bedrijven en organisaties die eenvoudig te gebruiken technologie nodig hebben wat echt werkt!
Eenvoudig in gebruik - gemakkelijk te begrijpen, geen ingewikkelde menu's om te programmeren, gewoon inschakelen en de gepatenteerde software in alle SkyScan-modellen doet al het andere.
Vertrouw op het toonaangevende merk draagbare lichtdetectoren. Vertrouw op SkyScan Lightning Detectors.
Neem vandaag nog contact met ons op! Wij kunnen u helpen bij het bepalen van het SkyScan-model dat het beste bij u past voor de meest betrouwbare bescherming tegen gevaarlijke stormen en bliksem.
Over StrikeAlert
StrikeAlert HD is een uitbreiding op de vertrouwde StrikeAlert Lightning-detectietechnologie, maar met geavanceerde gebruiksmogelijkheden.
StrikeAlert HD is de eerste persoonlijke bliksemdetector met een intuïtief grafisch display dat je de blikseminslagafstand en een stormtrend van 1 uur laat zien. StrikeAlert HD heeft zowel hoorbare als trilwaarschuwingen en werkt tot 80 uur op twee AA-batterijen.

Meer: Product info > Onweerdetectie

bliksemdetectie - onweer - onweerdetector - blikseminslag - donderslag - onweersbui - bliksem - 60km - bui volgen - handzaam - alarmering - display