Davis 6345 | VP option | Blad en grond vocht/temp. station

Meten van blad en grondvochtigheid en temperatuur. Exclusief sensoren.

Davis 6345 | VP option | Blad en grond vocht/temp. station
399.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Davis
ArtikelcodeDA-6345-OV

Levertijd 3-5 werkdagen


Wireless Leaf & Soil Moisture/Temperature Station
Draadloos blad en grond vochtigheids/temperatuursstation. Station werkt op zonne-energie, met backupbatterij in een weerbestendige behuizing.
Geschikt voor de Vantage Pro2 en Pro2+. Exclusief console en sensoren. Zie voor station met complete set temperatuur- en grondvocht sensoren artikelnr 6345CS-OV.

Sensorcombinaties
Er kunnen maximaal 4 sets grondvocht- en temperatuursensoren en daarnaast nog twee bladvochtsensoren aan één 6345 station gekoppeld worden. Voor een optimale grondvochtmeting is ook het meten van de temperatuur noodzakelijk. Een set grondvocht- en temperatuursensor wordt dicht bij elkaar op dezelfde diepte in de grond geplaatst.
Met dit station kan dus op verschillende plaatsen en/of dieptes het grondvocht gemeten worden. De standaard met de sensoren geleverde kabels kunnen verlengd worden.
Wanneer voor de grondvochtmeting uitsluitend met de grondvocht sensor uitgevoerd wordt, wordt het vochtgehalte berekend o.b.v. een vaste grondtemperatuur van 25°C.

Alternatief gebruik als temperatuur combistation
Met het 6345 gondvocht- en temperatuurstation kan ook gecombineerd worden. Temperatuur- grondvochtsensor sets kunnen naar keuze ook als losse sensor gebruikt worden.
Beschikbare sensoren
  • Davis 6470 RVS Temperatuurvoeler (max 4)
  • Davis 6440 Grondvochtsensor (max 4)
  • Davis 6420 Bladvochtsensor (max 2)

Productkenmerken

Merken Davis

Alle tags