Davis 6345CS | VP option |+4 st 6440 & 4 st. 6470 sensoren

Meten van blad en grondvochtigheid en temperatuur. Inclusief complete set sensoren.

Davis 6345CS | VP option |+4 st 6440 & 4 st. 6470 sensoren
825.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Davis
ArtikelcodeDA-6345CS-OV

+ specs

Levertijd 3-5 werkdagen


Wireless Leaf & Soil Moisture/Temperature Station
Draadloos blad en grond vochtigheids/temperatuursstation. Station werkt op zonne-energie, met backupbatterij in een weerbestendige behuizing.
Geschikt voor de Vantage Pro2 en Pro2+ weather envoy8x . Te gebruiken in combinatie met een Vantage Pro2 console, weather envoy en weatherlink (Windows). Eén set per console supported.

Sensorcombinaties
Er kunnen maximaal 4 sets grondvocht- en temperatuursensoren en daarnaast nog twee bladvochtsensoren aan één 6345CS station gekoppeld worden. Voor een optimale grondvochtmeting is ook het meten van de temperatuur noodzakelijk. Een set grondvocht- en temperatuursensor wordt dicht bij elkaar op dezelfde diepte in de grond geplaatst.
Met dit station kan dus op verschillende plaatsen en/of dieptes het grondvocht gemeten worden. De standaard met de sensoren geleverde kabels kunnen verlengd worden.
Wanneer voor de grondvochtmeting uitsluitend met de grondvocht sensor uitgevoerd wordt, wordt het vochtgehalte berekend o.b.v. een vaste grondtemperatuur van 25°C.

Alternatief gebruik als combistation
Met het 6345CS gondvocht- en temperatuurstation kan ook gecombineerd worden. Temperatuur- grondvochtsensor sets kunnen naar keuze ook als losse sensor gebruikt worden.

Sensoren
Davis 6470 RVS Temperatuurvoeler (max 4 - meegeleverd)
Davis 6440 Grondvochtsensor (max 4 - meegeleverd)
Davis 6420 Bladvochtsensor (max 2 - NIET meegeleverd)

Productkenmerken

Merken Davis

Alle tags